Är internetdejting tabu?

De var inte så många år sen som internetdejting var lite tabubelagt. Jag har själv hört både de ena och de andra om saken. Men tiderna går framåt och nu sköts det mesta via internet så varför inte hitta kärleken där också. Att dejta på internet har blivit allt vanligare och mer accepterat. Ensamstående i alla åldrar söker sig till dejtingsajter där man i lugn och ro kan skriva till varandra och känna efter innan man kanske bestämmer sig för att ses. Jag tycker internetdejting är ett perfekt sätt att hitta en partner på. Inte minns för oss som bor i mindre städer där man kanske hunnit kika igenom utbudet. Eller ensamstående föräldrar som inte har tid eller möjlighet att kolla in real life. Man kan enkelt söka fram personer som passar in på ens eget liv och intressen.

Men kan man vara sig själv bakom en skärm? Kan man uttrycka sin personlighet på ett ärligt sätt? Eftersom jag är bloggare så väljer jag att tro på att man faktiskt kan det. De flesta läsare jag mött igenom åren har haft en realistisk och ärlig syn på vem jag är. Och jag har själv träffat människor via internet som jag haft rätt uppfattning om när man sedan träffats på riktigt. Kanske är det även så att man vågar fråga lite mer och vara lite fräckare bakom sin dator? Att man ställer dem där frågorna rätt ut som man kanske inte skulle vågat i verkligheten. Så vet man direkt om personen inte vill ha en chihuahua, om hen inte alls är sugen på att bo på landet eller vad det kan vara som är viktigt för just dig!

En sak är iallafall säker, de finns någon där ute för alla och att internetdejta kan hjälpa dig att snabbare hitta din själsfrände!

-Ankpung

Firstdates kommentar:

Ja vad säger Du som läsare? Är internetdejting fortfarande ett tabu? Eller har du kanske redan hittat någon att älska på internet? I vilket fall som helst så tackar vi Ankpung för denna gången, och vill du läsa mer så kan du hitta hennes blogg här: Ankpung

Annons:

Comments are closed.