Träffa 1,4 miljoner singlar på Firstdate

träffa singlarEtt gulligt sms, ett ritat hjärta på kylskåpet eller favoritbrödet framdukat på frukostbordet. Att ha kärlek omkring sig är en underbar känsla. Eftersom att Sverige är ett av världens mest singeltäta länder, är det också många som söker efter kärleken. Firstdate är platsen för dig som vill träffa nya vänner.

 

Sverige – världens mest singeltäta land

Enligt statistik från Statistiska Centralbyrån är Sverige det mest singeltäta landet i Europa. Det är framförallt i storstäderna som vi väljer att leva ensamma, men även på landsbygden ökar mängden singlar.

Många menar att det är ett stort frihetsbehov som gör att vi är fler singlar nu än tidigare. Men det finns även stort behov av att träffa nya vänner online.

Nätdejting blir allt vanligare

I takt med att antalet singlar ökar, så ökar också intresset för att hitta en partner och fler och fler väljer att använda sig av internet för att komma i kontakt med andra singlar. Omkring 30 procent av Sveriges befolkning har någon gång besökt en dejtingsida och alla har samma mål, att hitta kärleken. Kanske i form av en flirt, livslång kärlek eller en fin vän.

Garanti att hitta kärleken

På Firstdate är en kvarts miljon singlar online varje dag och hos oss finns garantier för att du ska hitta kärleken eller träffa nya vänner. 82 procent av våra Guldmedlemmar hittar någon att tycka om!  träffgaranti

Vi riktar oss till män och kvinnor som är intresserade av att vara synliga i Skandinaviens största sociala nätverk för romantik. Vare sig du vill träffa nya vänner eller hitta kärleken så kan du vara säker på att du möter spännande singlar som matchar dina önskemål.

Fördelar med att online dejting är att du i lugn och ro kan söka efter din blivande partner och hitta nya vänner. Du kan välja vem du vill kontakta och har mycket större utbud än på till exempel krogen där det lätt kan bli stimmigt och uppfattas som oseriöst. Dessutom kan du ta det lugnt och lära känna någon på djupet innan du bestämmer dig för att träffa personen på riktigt.

Färska siffror från 2013 visar dessutom att relationer som byggts upp över internet ger lyckligare förhållanden. Det beror troligen på alla matchningsfunktioner som finns på nätdejtingsidor. Det blir helt enkelt lättare att få en fullträff när du dejtar på internet!

Chatta dig till kärleken

För dig som är nyfiken på att träffa singlar online, vare sig det är för livslång kärlek eller en ny vän, så kan det vara skönt att veta att var fjärde relation har påbörjats via en dejtingsida. Att chatta sig in i nya relationer är nu det nya.

Och på Firstdate vet du att medlemmarna är ute efter samma sak som du!

Annons: