Hur tar jag kontakt med någon första gången?

Det är inte alltid helt lätt att veta hur den första kontakten ska ske. När du har spanat in en singel på Firstdate är det dags att ta kontakt för första gången, och det kanske inte alltid är helt enkelt.

När du bestämt dig för att skriva till en singel så återkoppla till något du fastnade för i presentationen. Kanske var det någon bakgrund på en bild du kände igen eller tyckte var fin? Personen kanske skrev om ett speciellt intresse som du kan fråga om? Detta gör ditt meddelande mer personligt och visar att du är intresserad. Massmeddelanden är ofta väldigt opersonliga, undvik dem. Skriv hellre något unikt till varje person du kontaktar, det ger ett mer seriöst intryck.

Väljer du att skicka ett meddelande så avsluta gärna med en fråga och något så att personen förstår att du har läst profiltexten. Det kan upplevas lite nonchalant när någon frågar dig om något som redan står i texten. Har du en uppföljningsfråga så blir det genast mer personligt och intressant.

Använd funktionerna på Firstdate

Känner du dig lite tveksam eller blyg inför att skriva ett meddelande kan du till exempel klicka i att han eller hon är ”Hot”.  När du lärt känna alla funktioner på Firstdate så kommer du att kunna variera tillvägagångssätten och ha roligt med andra singlar.

Det viktigaste är ändå att våga samt att komma ihåg att en fullständig profiltext gör din profil mer komplett.

Annons: