Hur hitta den rätta? Tips från Jelly Devote

Hej!

Jelly DevoteI detta inlägget tänkte jag att jag skulle dela med mig av mina bästa dejtingtips! Det finns så många olika sätt att träffa nya människor på idag vilket gör de lättare för oss alla att hitta den rätta. Jag talar av egen erfarenhet, då jag blev singel i slutet på förra året för första gången på 8 år så kände jag mig helt vilsen. Testade på det ena och det andra vill jag lova! Men här kommer i alla fall mina topp tre dejtingtips på hur du kan träffa nya intressanta människor.

1. Försök hitta folk som delar dina intressen/passion.

Med det menar jag ex jag som älskar att träna, ett toppenställe att träffa nytt folk som jag har mycket gemensamt med då är att leta på gymmet. Detta blir bara vanligare och vanligare, många kanske tycker det är svårt att ”flörta/leta” på gymmet, men du behöver ju inte direkt gå fram och säga ”tjena, jag tycker du är så fantastiskt snygg och undrar om du vill bjuda mig på middag” om du inte vill då såklart, haha! De kan va något så enkelt som att be om hjälp med någon speciell övning ex stå bakom dig när du gör squats och vara din spotter exempelvis. Så de jag vill säga med den här punkten är att leta efter människor som delar din passion!

2. Ta hjälp av tekniken.

Med det menar jag använd dig av dejtingsidor/appar m.m. Men använd de SMART! Mitt tips är att första gången träffas på en offentlig plats för att känna dig trygg och bekväm när du träffar någon för första gången. Genom en dejtingsida/app kan du gå efter utseende, ålder, kön, intressen ja eller vad som helst helt enkelt, vilket gör det lättare för dig att träffa någon som du tror skulle passa bra för just dig. Ganska enkelt att hitta någon med de kriterierna du söker då de mesta står nerskrivet vilket gör att du kan ”sålla ut” de som är mindre kompatibla med dig som person.

3. Vänner känner dig bäst.

Med de menar jag, dina närmaste vänner har alltid en väldigt bra uppfattning om hur du är som person och vad du dras till och skulle passa ihop med. Våga gå på en blinddejt med någon som dina vänner har styrt ihop dig med. De vet ofta både din och dejtens bra och dåliga sidor och kan ha ett bra sinne för att para ihop dig med den rätta!

Så där har ni lite av mina tips på hur du kan hitta den rätta på ett enkelt sätt! Va inte rädd för att prova dig fram vad du känner dig bekväm med och vad som funkar bäst för dig. Den rätta finns där ute för oss alla, du har bara inte letat på rätt ställe! Lycka till!

Hälsningar
Jelly Devote

Firstdates kommentar:

Vi tackar Jelly Devote för den här gången och hoppas att du med hennes hjälp har fått lite tips och inspiration i ditt dejtande. Om du vill läsa fler inlägg av Jelly Devote hittar du hennes personliga blogg genom att klicka här: Jelly Devote

 

Annons:

Comments are closed.