Hur träffades Ankpung och Bulten?

Hej!

ankpung_bulten

Som gästbloggare hos Firstdate så tänkte jag berätta hur jag och Bulten faktiskt träffades.

De är många som har åsikter ikring att träffa människor via nätet. Kan man verkligen hitta sin livspartner på detta sätt? Och eftersom jag och min man faktiskt träffades genom internet så är jag beredd att hålla med.

De började faktiskt med ett gäng oskyldiga meddelanden via just internet. När vi sedan upptäckte att vi bodde nära varandra så bjöd jag med honom på några hundpromenader. Det började som en vänskap. Vi båda berättade verkligen allt och lite till om våra liv. Bland annat pratade vi mycket om våra x och om tidigare bravader. Vi skulle ju inte bli kära i varandra så de var helt okej att berätta allt. Sen är ju jag som jag är. Och jag kände väl nånstans här att jag måste försöka laga han. Så typiskt mig att falla för dem som har de lite trassligt.

Men jag ska erkänna att de var faktiskt Bulten som ville ta de till en annan nivå först. Jag minns de som igår när han helt plötsligt på en av våra promenader berättade hur han verkligen kände för mig. Den stora starka karln med tårar i ögonen förklarade sin kärlek för mig.

Jag var ju gravid vid den här tidpunkten. En liten Walter låg i min mage. Hade precis gått ifrån ett stormigt förhållande. Jag skulle ha de lugnt och tryggt. Inte försöka laga nån buse. Men skillnaden på Bulten mot dem andra kära karlarna jag försökt laga var att han faktiskt ville ändra sig. Och han var nog på många sätt mer redo än mig att bli förälder. Redo att börja ett nytt liv. Och där och då så började våran kärlekshistoria. Idag är vi gifta och har tre barn . Walter är precis lika mycket hans barn som de andra. Vi har en lagomt sliten tegelkåk och en framtid tillsammans.

Och jag är så tacksam att han skickade det där oskyldiga meddelandet via just internet.

Ankpung

Firstdates kommentar:

Vi önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år och hoppas ni gillade att läsa om hur Ankpung hittade sin Bulten. Om ni vill läsa mer om och av Ankpung hittar ni hennes blogg här: Ankpung

 

Annons:

Comments are closed.