Hur var ELLEgalan?

Det är många som är nyfikna och har ställt frågan ”Hur var ELLEgalan?”. Med anledning av att senaste numret av ELLE damp ner i lådan hos mig igår och innehöll massa mingel- och festbilder, tänkte även jag berätta lite hur galan var.
Fantastisk är det mest beskrivande ordet, men jag tänkte sammanfatta kvällen lite genom ett par bilder av Emma Svensson och hennes fantastiska fototeam!

Vi steg upp redan runt 4 för att ta flyget upp mot Stockholm tidigt på morgonen. När vi kom fram checkade vi in på hotellet och gav oss bort mot Wienercaféet för att äta en god brunch, dricka bellinis och ladda upp inför den stora kvällen. När vi kände oss klara gick vi tillbaka till hotellet där en taxi så småningom hämtade upp oss och skjutsade oss till Mall of Skandinavia där fantastiska Victoria på Care & Beauty skulle fixa kvällens galamake. Det var så skönt att slippa tänka på något själv utan allt var bokat av dem. Det var verkligen tacksamt eftersom jag kände mig aningen stressad. När vi sedan skulle tillbaka till hotellet hamnade vi i världens rusningstrafik, men som tur var räddades vi av bästa Herman som skjutsade oss till hotellet.
Därefter var det dags att ta taxin som stod och väntade på oss och vi begav oss till Grand hotell.

Style by Louise

Vi minglade runt ett bra tag innan det var dags för prisutdelningen. På prisutdelningen hamnade jag på second row och jag i efterhand kan jag säga att jag var så glad att få sitta ner.

Kakan Hermansson

Kakan Hermansson ledde galan och jag har aldrig riktigt varit ett fan av henne, men trots att hon är en person som är så långt bort från modebranschen, och allt vad det innebär, som man kan komma så gjorde hon ett förvånansvärt bra jobb. Riktigt imponerad blev jag när hon avslutade sista visningen (ovanför) på ett riktigt power sätt!

Lisa LindqwisterLisa Lindqwister

Ida SjöstedtIda Sjöstedt

Ida SjöstedtIda Sjöstedt

Robert RydbergRobert Rydberg

Robert RydbergRobert Rydberg

ELLE-galan 2016: Backstage innan prisutdelningen
Modellerna på prisutdelningen var så himla proffsiga och så himla snygga. Jag älskar verkligen denna backstagevideon som även ger ett smakprov på de olika visningarna vi bjöds på under kvällen.
Efter hela prisutdelningen var det äntligen dags för mat. Vi hade ju varit på språng nästan hela dagen så ELLEgalans buffé satt fint även om jag tyvärr fick tänka på min klänning i första hand och valde bort sushin och soyan som annars är en favorit höst upp på min lista.

ELLEgalans buffé

Ni ser ju hur fantastiskt fint dukade alla bufféborden var. Jag som verkligen älskar blommor och rosa blev ju störtförälskad direkt! Efter middagen och ytterligare lite mingel var det dags att sparka igång efterfesten och vem kan göra det bättre än Icona pop?! Dom körde ett par av sina låtar och fyllde golvet i lokalen med ett flera centimeter tjockt lager vit konfetti och så var efterfesten invigd.

Icona pop Vit konfetti 2 Vit konfetti

Alltså WOW säger jag bara! Jag hade så kul och Daniella Johnsson spelade tills festen var slut och jag knappt kunde stå upp i mina klackar längre.

Efterfest 2 Efterfest

 

ELLE-galan 2016: Årets lyxiga goodiebag!

Med oss från galan fick vi såklart också en finfin goodiebag. Jag har faktiskt inte fotat innehållet själv men Emma Svensson har gjort en supergullig liten snabbfilm om någon skulle vara intresserad av vad den innehöll. Bäst måste jag nog säga att presentkortet från H&M var. Det förvandlades nämligen till en ny favoritklänning.

/Louise

Annons: