Jelly Devotes drömdejt

jd-160201Alla tjejer och killar med för den delen har någon gång i sitt liv suttit och fantiserat om sin drömdejt. Vissa drömmer om att det ska innehålla äventyr och spänning kanske, medan andra fantiserar om tända ljus och lugnt gosande. Alla har vi olika syn på vad som är den ”perfekta dejten”.

Jag tänkte därför berätta om min perfekta dejt, som i detta fallet jag redan har fått uppleva! Det var givetvis med min blivande man, Andy, men det var inte den första dejten. Men den bästa jag någonsin fått uppleva.

Vi befann oss i Mexiko, det var min födelsedagsresa han hade bjudit mig på. Han hade anordnat en middag på stranden för min födelsedag, så under dagen slappnade vi av vid poolen och bara njöt av att vara i paradiset. Vädret var underbart, strålande sol hela dagen och varmt på kvällen. Vi hade tur då det var regnperiod under tiden vi var där.

Vi gick upp bytte om, och han såg speciellt stilig ut den kvällen. När vi kom ner gick vi förbi den ”vanliga” restaurangen och alla bara log (de visste något som jag inte visste). Jag fick en mysig känsla i hela kroppen och kyparen förde oss till vårt bord, helt ensamma med egen kypare, musiken som spelades var våra låtar. Maten var fantastisk och alla gäster tittade ner på oss (jag förstod fortfarande inte varför) och jag trodde de var för de var så fint arrangerat med alla facklor rosblad fram till bordet allt var perfekt. Jag kände mig som en prinsessa. När de var dags för dessert, så kände jag mig lite för full för att få plats för mer, men såg fram emot chokladdesserten jag visste väntade. Men Andy började prata om hur mycket han älskade mig, började prata om allt vi har upplevt på den korta tiden tillsammans. Jag såg hur rörd han blev och jag började ana att något annat var på gång. Han reste på sig, gick fram till mig, kyparen lyfte locket på desserten och under stod det ”Marry me” och i rosorna låg en ring som han plockade upp. Han gick ner på ett knä och ställde den frågan, frågan som fick mig att gråta lyckotårar. Nu förstod jag varför alla kollade, alla visste att han skulle fria. Så fort jag sa ordet ”YES” och han satte ringen på mitt finger så började alla applådera och sedan började fyrverkerierna.

Det var min drömdejt, och jag kan knappt fatta själv att jag fått uppleva det, inte alla som får uppleva sin drömdejt. Men jag är väldigt glad att jag fått uppleva min. Men något säger mig att jag kommer få uppleva många fler med min blivande man!

Firstdates kommentar:

Så här såg alltså Jelly Devotes drömdejt ut. Har du själv vart på en helt underbar dejt du bara måste berätta om? Skicka ett mail (support@firstdate.com) till oss på Firstdate så kanske det är just Din drömdejt vi skriver om nästa gång! Och som vanligt hittar ni Jellys blog här: Jelly Devote

Annons:

Comments are closed.