Solskenshistorier

Dessa solskenshistorier bevisar att Fistdate fungerar bättre än någon annan dejtingsida.
Över 80% av våra Guldmedlemmar träffar någon att tycka om. Det gör faktiskt Firstdate till bäst i branschen!

Dessa små historier är ett litet urval av alla de fantastiska och gulliga historier som vi får sända till oss, varje dag, från er kära medlemmar.

Låt oss få veta om det händer något roligt under tiden för Ditt medlemsskap på Firstdate.com – maila oss på successtories@firstdate.com!

De bästa sannsagorna belönar vi rikligen!
Kram från Firstdate Crew

Annons:

success01

Det började en kväll i augusti då jag tog mod till mig och gick med på Firstdate och skrev lite om mig själv för att se vad det skulle leda till. Jag fick svar samma kväll av en kille som verkade stå med båda fötterna på jorden, jag blev lite intresserad och svarade samma kväll. Så fortsatte vi att prata och berätta om oss själva och han frågade om vi kunde data. Vi bestämde att vi skulle ses på lördagen och fika. Han mötte mig på Café Lyran och vi fikade med utsikt mot Mälaren, solen sken och det var jättemysigt. Vi fortsatte att maila och prata, och veckan efter var vi vid hans fina segelbåt och fikade i solen, tycke uppstod mer och mer, kärleken växte fram. Jag föll för att han var sig själv, omtänksam, kärleksfull, och för vi har roligt tillsammans och han får mig att skratta och må bra. Vi kände att allt var rätt och att vi vill leva tillsammans så nu har vi flyttat i hop och ser fram emot vår första sommar tillsammans. Jag har aldrig ångrat en dag att jag träffade min kärlek här på Firstdate.

Hej! Trodde verkligen inte på nätdejting men efter att varit ute mycket och började tröttna på unga och omogna män så gick jag med som en kul grej.Vet inte om det är slumpen eller ödet när jag utav alla flirtar klickade just på min älsklings flirt o där fick se en underbar bild av en man med glimten i ögat och som dessutom kom från min barndomsstad o efter jag skickade mail så visade de sig att vi hade gemensamma vänner och efter de så kunde vi sitta i timmar o prata i telefon men våran första dejt va ca två månader efter vi pratat.Då kom han upp till mig o japp de klickade med en gång o sedan dess har vi varit oskiljaktiga och nu är det två år sen,o lika kära är vi fortfarande med planer på bröllop så småningom.Så tack firstdate för en underbar framtid med en super kille.

success03
success04

Hej! Här är min historia. Jag hade varit medlem i ca 2 månader, då jag skickade ett lovermail. och fick svar från väldigt många, men det var en som ja verkligen fastnade för, han var så snygg o romantisk och hade samma intressen som mig. så vi började skriva varje dag, i ca en vecka, sen fick jag hans mobil nr så vi skickade sms i stället, bara några dagar, då vi bestämde oss för att ses, Fredrik som han heter bor i skåne, och satte sig i 4 tim i tåget upp till mig här i västergötland. när han stog där på tåg station o väntade på mig, såg han ut som en prins i solskenet :) så snygg, så jag vågade inte hoppa ut ur bilen när jag kom, så han fick bara hoppa in i bilen, sen drog vi ner till en sjö, ca en timmes tyst bilfärd (min syrra var också med) när vi väl var framme, så satte vi oss på bryggan o fiska, o prata lite blygt med varandra, sen tände vi grillen o hade det väldigt mysigt. sen följde han med mig hem. sen des har vi varit i hop nu. blev i hop den 4oktober 2014. vi är verkligen värdens lyckligaste nu.

Jag och min partner träffades snart för 3,5 år sedan och vi hittade varann genom firstdate genom att ge varandras Facebook sida så fortsatte vi prata där tills vi träffades första gången och då skulle vi gå ut tillsammans och efter den dagen har vi hållit ihop och har idag en liten pojke på 15månader och vi blir bara mer och mer kära för varje dag som går vi två är riktiga själsfränder utan varann kan mår vi inte bra :) kram från oss!

success06