Vilket stjärntecken matchar dig?

Emelie Pisano

Enligt horoskopen så passar mitt stjärntecken väduren bäst tillsammans med ett vattentecken, exempelvis vågen. Jag pratar då i en kärleksrelation. Ett eldtecken sägs balansera ett vattentecken och tvärtom. Som varmt och kallt. Livligt och lugnt.
Jag har varit i en relation med ett vattentecken tidigare, men relationen liksom rann ut i sanden. Den bara var, flöt på, inget upp eller ner.
”Väduren är mycket sensuell och vågen tolerant vilket gör att ni passar väl ihop. Den vänliga vågen har inget emot att väduren dominerar deras förhållande. Här finner vi två motpoler som har stark dragningskraft på varandra.” Så beskrivs en ideal relation för väduren enligt horoskopen.
Nej tack. Lite för tråkigt enligt mig, men kanske perfekt för någon annan.
Jag vill gärna diskutera och vara passionerad. Jag föredrar en relation som inte bara är, utan den får gärna vara vid liv. Jag behöver en stark personlighet som partner, som gärna ifrågasätter och har en egen vilja.
Idag lever jag med en vädur sedan 5 år tillbaka.
”Här slår det gnistor två starka viljor som inte ger sig i första taget. En svår prövningstid kan ni få utstå i början men senare växa samman till ett mycket ömt och kärleksfullt par. Här finns både storm och passion”

Mina 3 önskemål för en hållbar relation är:

-En egen vilja och ett eget liv
Bara för att man lever ihop behöver man inte sitta ihop som plåster. Skapa något som är ditt. Något som du inte delar med din partner. Det kan vara en hobby, ett arbete, en resa eller annat. Jag som både arbetar och delar träningen med min man har en egen hobby som jag inte delar med honom. Och det är hundar och hundutställning. Här har jag egen tid och tillsammans med vänner reser jag och tävlar runt om i världen. Under tiden så får man sakna och längta efter varandra litegrann.

-Ett gemensamt intresse
Lika viktigt som att ha ett eget liv tycker jag att det är att man har ett gemensamt intresse. Jag och min man har exempelvis träning och hälsa. Tillsammans har vi startat ett AB – PT Center Södermalm.

-Tillit, respekt och passion
Till de som är oroliga över otrohet och liknande brukar jag alltid säga att ” allt har en mening”. OM det är så att en partner är otrogen eller på något annat sätt är oärlig i relationen så var det inte menat att relationen skulle vara. Lägg inte energi på att gå och tänka OM något kommer hända eller OM det ska ta slut. Fokusera på nu och lev i relationen just nu. Respekt behöver jag inte beskriva mer än så. Respektera varandra, stötta drömmar och ha en öppen ärlig relation.

Vad önskar du i en relation? Vad för typ av tecken tror du skulle matcha dig?

Kram
Emelie Pisano

Firstdates kommentar:

Den här gången var det alltså Emelie Pisano som skrev en gästblogg här på Firstdate. Vi hoppas att ni uppskattade att läsa om hennes syn på stjärntecken och hur man ska uppnå en hållbar relation. Vill ni läsa mer av Emelie kan ni hitta hennes egen blogg här: Emelies blogg.

Annons:

Comments are closed.